Vanoers.comAntoon Hoeven
Antoon Hoeven
Director audit

Antoon Hoeven

Na zijn studie HEAO aan de Avans Hogeschool is Antoon aan de slag gegaan bij PwC. Als accountant in de basis, maar met heel wat uitstapjes naar andere functies. Van IT-audit, fusies en overname onderzoeken tot HR-manager, Antoon gaat graag nieuwe uitdagingen aan. We kunnen hem dan ook oprecht een duizendpoot noemen. Deze commerciële Brabander heeft na 19 jaar bij PwC de overstap gemaakt naar Van Oers. Antoon vervult de functie van directielid en is mede verantwoordelijk voor de auditafdeling. Hij heeft veel ervaring met retail- en (agri)food bedrijven en met door private equity gehouden ondernemingen.
Over Antoon

Vanuit oprechte interesse investeren in relaties met collega’s en klanten

“Het dynamische in mijn werk, dat is waar ik energie van krijg. Van Oers is voor mij de perfecte club waar ik al mijn ideeën en energie kwijt kan. Professioneel en flexibel. Dat is wat ik fijn vind. Naast dat de controle praktijk mijn basis is, ben ik ook graag bezig op HR- en financieel gebied. Die continue afwisseling drijft mij. Daarnaast vind ik het een uitdaging om samen met het team een nog hoger niveau te bereiken. Mensen een stap verder helpen en het beste uit hen halen, maar ook de relaties met klanten vind ik erg belangrijk. Het geeft een kick als je gezamenlijk terug kunt kijken op de dingen die je bereikt hebt.

Naast mijn werkzaamheden bij Van Oers ben ik ook erg actief in verschillende netwerkorganisaties. Zo ben ik voorzitter van Finanza Breda, penningmeester bij Steungezin.nl, penningmeester bij Stichting Landgoed Wolfslaar, Lid selectiecommissie zuid bij Koning Willem 1 stichting en lid van BZW. De combinatie van maatschappelijk, privé, werk en commercie vind ik boeiend en versterken elkaar in de regio. Verder geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn gezin en met vrienden. Om even mijn hoofd leeg te maken kun je me vinden op de tennisbaan of hardlopend in het bos.’

Antoon heeft tevens de NIVRA studie aan Nyenrode afgerond en is Register Accountant.

  • I accept the terms of the privacy statement.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Van Oers Audit

We will help you

Van Oers Audit is your dedicated professional.
Go to our service Contact us
Audit-controle-jaarrekening